prevnext

USLUGE

Profesionalana izrada svih vrsta projekata potrebnih u cjelovitom procesu gradnje. Zahvaljujući preko 20 godina iskustva, TOGA-inženjering je u mogućnosti pružiti vrhunske usluge izrade cjelokupne potrebne dokumentacije za sve postupke u gradnji, od idejnih rješenja za investitora, koja pružaju direktan uvid u mogućnosti pojedinih parcela, preko idejnih projekata za ishođenja lokacijskih dozvola i glavnih projekata pa sve do izvedbenih projekata potrebnih za gradnju.

Zahvaljujući našim višegodišnjim suradnicima izrađujemo cjelovitu projektnu dokumentaciju, što uključuje i projekte statike, elektroinstalacija, strojarskih instalacija, vode i kanalizacije, hortikulture, tehničke zaštite, zaštite od požara, zaštite na radu, fizike zgrade itd.

Naši su projekti sveobuhvatni proizvodi koji omogućuju praktično, kvalitetno i povoljno građenje, zašto što sadrže sve potrebne podatke i vizualnu dokumentaciju sustavno promišljenu i baziranu na konceptima koji zadovoljavaju visoke estetske, tehničke, pravne i funkcionalne kriterije.

Kontaktirajte nas bez obaveza, rado ćemo sagledati Vaš potrebe i ponuditi Vam potrebno rješenje.

Svako dodatno znanje koje investitori imaju na raspolaganju prije ikakavog ulaženja u postupak projektiranja i ishođenja potrebnih dozvola za građenje omogućava bolje sagledavanje situacije i opcija koje određeni projekt i lokacija mogu ponuditi, što u konačnici dovodi do preciznijiih i kvalitetnijih projekata te bržeg i povoljnijeg građenja.

Izrađujemo studije koje pružaju investitorima takva dodatno znanje, sagledavajući razne tehnološke, pravne i finanacijske opcije, na osonovu kojih je moguće izraditi održive poslovne planove i postaviti kvalitetan programski zadatak za izradu projektne dokumentacije.

Višegodišnje iskustvo u zaštiti interesa investitora u fazi građnja.

Sa svojih 22 godine postojanja TOGA-inžnjering ima svo potrebno iskustvo za kvalitetnu zaštitu potreba investitora na gradilištu. Od jednostavnih graditeljskih metoda do vrlo kompleksnih izvedbenih procesa, kroz vrlo veliki postotak izvedenih projekata, naše praktično iskustvo nam omogućava sagledavanje mnogih potencijalnih gradilišnih problema prije nego do njih dođe, savjetovanje investitora te rješavanje problematičnih situacija u postupku gradnje. Prema potrebi u poslove nadzora uključujemo i stručnjake ostalih struka (građevinske, elektro, strojarske…)

Želite li da Vaša investicija bude izvedena prema svim kriterijima struke i pripremljena da izdrži test vremena, kontaktirajte nas za suradnju.

Izrađujemo projekte interijera za sve namjene i veličine prostora, prolazeći pritom kroz proces suradnje s investitorom što u konačnici daje sustavnu i detaljnu razradu prostora prema svi specifičnim zahtjevima i pravilima struke – od idejog projekta interijera sve do kompletne izvedbene interijerske dokumentacije (nacrti, prostorni prikazi, troškovnici, iskazi kvadratura i načini polaganja obloga, sheme rađene opreme itd).

Posredujemo u opremanju Vaših objekata, koordiniramo nabavku i ugradnju opreme i namještaja za sve vrste interijera na osnovu naše projektne dokumentacije i Vaših želja i potreba.

Iza nas je više vrsta izvedenih interijera i opremljenih građevina, od poslovnih prostora do privatnih obiteljskih kuća i stanova.

Pružamo savjetodavne usluge prije i tokom procesa realizacije investicije na osnovu višegodišnjeg iskustva u svim aspektima gradnje, od izvedbe do financijskog planiranje gradnje.

Kako bi se dodatno optimizirali investicijski projekti, nudimo tehničko, pravno i financijsko savjetovanje vezano uz planiranje, građenje, uporabu i uklanjanje građevina.

Bavimo se ishođenjem svih potrebnih dozvola, potvrda i suglasnosti kroz šumu komplicirane birokracije i stalnih izmjena zakonske regulative, čime štedimo vrijeme investitorima i ubrzavamo cjelokupni postupak gradnje.

Izrađujemo visokokvalitetne arhitektonske vizualizacije (3D prikaze) svih naših projektiranjih građevina kako bi investitori i ostali sudionici u gradnji imali čim jasniju osnovnu vizualnu informaciju o prirodi objekta i time u ranoj fazi izbjegavamo nesporazume i nejasnoće.

Vizualizacije također služe investitorima kao izvrsni marketinški materijali za daljnju komunikaciju vezanu uz građevinu.